Fri fragt over 500 kr. under 10 Kg    1-2 hverdage

 

Opskrifter

Bagt fisk med rosmarin og grøntsager

Tak til Nikos og Maria Psillakis for opskriften, der er taget fra bogen "Olive Oil, the secret of good health".

Ingredienser:

  • 1 stor hel fisk (fx en gedde)
  • 4 soltørrede tomater
  • 3 løvblade
  • 3 spiseskeer finthakket persille
  • 4 løg skåret i tynde løgringe
  • 2 finthakket hvidløg
  • 4 spiseskeer Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie
  • 100 ml hvidvin
  • 3 tomater
  • Salt og peber
  • 1 teske rosmarin
  • Sorte oliven

Fremgangsmåde:

  1. Vask fisken, tøm den for indvolde og fyld den med persille, løvblade og soltørrede tomater. Put fisken i et sølvpapirsfad
  2. Brun løgene i en gryde med olie. Tilsæt hvidløg, tomater, vin, rosmarin, oliven, salt og peber og lad det simre i 5 minutter.
  3. Hæld saucen over fisken og i fadet og put den i ovnen i omkring 60 minutter.

Olivenolie i mad

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere, til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden, og til vise dig mere målrettet og relevant indhold, baserende sig på din brug af hjemmesiden. Vi deler oplysninger om besøg på vores website med sociale medier, annonce- og analysetjenester, som hjælper os med at målrette vores annoncer på andre websites. Du kan læse mere om cookies, hvilke cookies vi anvender, og hvordan du eventuelt sletter dem igen, ved at gå til siden "Om cookies". Nedenfor kan du vælge blandt de forskellige typer af cookies, eller vælge dem alle.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Vis detaljer