Fri fragt over 350 kr     Leveringstid 1-2 dage


Økologisk olivenolie

Har du næse for kvalitet og smag for økologi?

Hos Kreta Mad finder du økologisk olivenolie i den bedste kvalitet. Du kan finde flere forskellige varianter af ekstra jomfru olivenolier og fælles for dem alle er, at de er produceret med bæredygtighed og kvalitet i fokus. Når du bestiller hos os, så garanterer vi, at du får en god olivenolie i høj kvalitet.

Hvorfor vælge øko olivenolie?

Olivenolie er altid et godt valg, når du skal bruge en olie til din madlavning. Anvender du økologisk olivenolie stiller du selv rigtig godt i forhold til sundhed. Nedenfor har vi listet nogle årsager op til, hvorfor du skal bruge økologisk olivenolie:

  • Den indeholder ikke rester fra sprøjtegift, gødning eller pesticider
  • Olivenolie økologisk er ikke genmodificeret som for eksempel raps- og majsolie kan være
  • Der tages hensyn til både dig og miljøet
  • Mildere smag - hvis det er noget for dig

Lovgivningen omkring økologiske fødevarer er strengere, fordi der er en række krav, som skal opfyldes, før man har ret til at kalde en vare økologisk. Væksten på økologiske oliven er langsommere end ikke-økologiske oliven, fordi der netop ikke anvendes kunstgødning. Dette er både godt for dig og for miljøet. Derudover er en økologisk olivenolie mildere i smagen, da der kun bruges økologisk gødning. Fordelen ved det er, at du modtager et 100% naturligt produkt. Næste gang du skal bruge olie i din madlavning, kan du hermed træffe en velovervejet beslutning, når du bestemmer dig for hvilken type olie, du vil anvende.

 

Nogle af vores produkter

Hvordan smager en god økologisk olivenolie?

Ligesom med andre produkter, der findes flere varianter af, er smagen naturligvis forskellig fra olivenolie til olivenolie. Fælles for alle kvalitetsolivenolier er dog, at du vil fornemme duften af græs sammen med de oliven, som olien er skabt på.

Hos Kreta Mad har vi et bredt udvalg og du kan derfor finde lige netop den olivenolie, som du kan lide. Eksempelvis tilbyder vi:

  • Økologisk Terra Creta olivenolie 750 ml. som har en let peberet eftersmag.
  • Økologisk Terra Creta olivenolie 5 l. der har en frugtholdig aroma efterfulgt af en let peberet smag. Når du skifter den raffinerede vegetabilske olie ud med olivenolie, så er vores 5 liters økologiske olivenolie et godt valg. Da ekstra jomfru olivenolie er en natur olie, er den også følsom overfor ilt, lys, temperatur og dufte. Hæld derfor olien over i en mørk glasflaske, som du kan hælde fra ved madlavning. Derved sikrer du den gode kvalitet i olien.

Den lette peberet eftersmag du oplever i vores ekstra jomfru olivenolier, opstår fordi olien indeholder antioxidanter. Hvis du er nysgerrig efter, hvilke smagsnuancer du ellers kan finde i vores olivenolier, så kan du besøge vores webshop ved at klikke her.

Hos Kreta Mad finder du mange kretensiske specialiteter

Vi sætter en ære i at formidle de græske specialiteter ud til danskerne. Hos os kan du derfor finde græske dressinger, delikate glazes, græsk familieproduceret honning, unikke vinegars og velsmagende urtete. Hvis du har lyst til at lære mere om, hvad Grækenland har at byde på, udover at være en fantastisk feriedestination, så kan du læse meget mere på vores hjemmeside her.

Kreta Mad står for bæredygtighed, økologi og kvalitet (H3)

Det er vigtigt for os hos Kreta Mad, at vi passer på vores planet og på os selv. Derfor er bæredygtighed og økologi vigtige omdrejningspunkter, når vi udvælger og samarbejder med vores producenter. Vi går op i, at vores leverandører og producenter har samme værdier som os, så vi ved at kvaliteten er i top. Uanset om du leder efter økologisk olivenolie, velsmagende urtete eller andre græske specialiteter, så kan du finde det hos Kreta Mad.  

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan klikke her for at finde vores kontaktoplysninger.

Økologisk olivenolie