Fri fragt over 350 kr     Leveringstid 1-2 dage


Økologisk urtete

Økologiske og vildtvoksende urter

Hvis du leder efter velsmagende og økologisk urtete, så er du kommet til rette sted. Kreta Mad forhandler økologisk sund te fra Tofillo på Kreta. Når du drikker Tofillos urtete får du vildtvoksende urter, der alle håndplukkes ved høstning. For Tofillo er bæredygtighed et stort omdrejningspunkt i produktionen af deres delikate urteteer. De anvender hverken kunstgødning eller kunstvanding, da det for dem er lige så vigtigt, at passe på miljøet som det er at producere urtete i høj kvalitet.

Billede

Stort udvalg af velsmagende sund og økologisk urtete

Hos Kreta Mad tilbyder vi hele 6 forskellige varianter af den økologiske urtete fra Tofillo. De forskellige typer af økologisk urtete har hver sin unikke smag, men deler alle et karakteristisk hint af Kreta i smagssammensætningen. Ifølge kretenserne, har alle urterne, der er anvendt i de 6 varianter, formodede sundhedsfremmende egenskaber.

Vi forhandler følgende varianter:

  • Dittany of Crete – Kraftfuld og krydret aroma
  • Lemon Verbena – Frisk og let aroma
  • Cretan Mountain Tea – Let krydret og sødlig aroma
  • Pink Healer – Mild og let krydret aroma
  • Queen’s Love – Citrus-lignende og kraftig krydret aroma
  • Cretan Sage –Kraftig varm og krydret aroma

De forskellige varianter kan nydes varm som en traditionel te, såvel som kold i form af kølende iste. Her kan du læse meget mere om de 6 forskellige varianter. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kretensere og urter

På Kreta går brugen af urtete mange generationer tilbage, da kretenserne gennem årtusinder har anvendt urterne, der vokser naturligt på Kreta, når de har skulle komme sygdom og andre gener til livs. I Tofillos urteteer kan du smage netop de urter, som Kretenserne selv har benyttet i årevis.

Kretenserne drikker teen når de blandt andet døjer med forkølelse, influenza og maveonde. Hertil anvendes nogle urter til beroligende te, som kan have en afslappende effekt før sengetid, mens andre urter anvendes i te, som kan virke opkvikkende gennem dagtimerne.

Lokale kvalitetsprodukter

Kreta Mad tilbyder et nøje udvalg af lokale produkter fra Kreta. Vores udvalg består af kvalitetsprodukter i alt fra økologisk urtete, ekstra jomfru olivenolie og honning til dressinger, glazes og meget mere. Autentisk smag og topkvalitet fra Kreta er de kerneværdier, som danner rammerne for alle vores produkter.

Hos Kreta Mad har vi et tæt forhold til alle vores producenter, som består af lokale græske bønder, der har en stor forkærlighed for deres specifikke produkter og naturen. Bæredygtighed er et nøgleord, som alle vores producenter arbejder ud fra, hvilket vi hos Kreta Mad tillægger stor værdi. På denne måde sikrer vi os, at alle vores produkter, der er fremstillet af førsteklasses råvarer, kan produceres mange år ud i fremtiden. Samtidig glæder vi os over, at vi kan viderebringe den autentiske græske smagsoplevelse til dit hjem.

Ønsker du at vide mere om Kreta Mads andre kvalitetsprodukter, og de producenter vi sarbejder med, kan du læse nærmere her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål om Kreta Mads udvalg af kvalitetsprodukter, såsom vores udvalg af økologisk urtete, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du finder vores kontaktformular og informater her.

 

Nogle af vores økologiske urteteer