Linsesuppe

Ingredienser:

  • 500 gram brune linser
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spiseske tomatpuré
  • 3 løvblade
  • Salt og peber
  • 2 spiseskeer eddike
  • 1 dl Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie

Tak til Nikos og Maria Psillakis for opskriften, der er taget fra bogen "Olive Oil, the secret of good health".

Fremgangsmåde:

  1. Læg linserne i en gryde med vand nok til at dække dem, og kog dem i 5-6 minutter. Hæld vandet fra, når de er kogte.
  2. Svits og brun løget i olivenolie, og tilsæt de resterende ingredienser i gryden. Bland tomatpuréen med lidt vand, inden du tilsætter det. Hæld vand i gryden så det dækker indholdet.
  3. Kog linserne i omkring 30 minutter og tilsæt så eddiken før det skal koge yderligere 5 minutter.

Velbekomme!                             

PRODUKTER SOM INDGÅR I OPSKRIFTEN

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details