Fri fragt over 500 kr. under 10 Kg      1-2 hverdage

 

Opskrifter

Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike

Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike på opskrift af Apostolakis Ioannis.

Samlet tilberedelsestid: 90 minutter.

Ingredienser:

  • 1 kyllingfilet
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • 5 spiseskeer Cretan Nectar balsamic dressing med sennep og honning
  • 1 fed hvidløg
  • ½ løg, medium størrelse
  • 3 kopper hvidvin
  • ½ teske timian
  • ½ teske basilikum
  • Salt og peber

Til grøntsagerne:

  • 1 gulerod
  • 1 zucchini
  • 1 buket blomkål
  • 1 løg
  • 3 peberfrugter (grøn, rød, gul)
  • 2 spiseskeer ekstra jomfru olivenolie
  • ½ teske timian
  • ½ teske basilikum
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Hæld olivenolie, balsamic dressing, hvidlød, løg, timian, basilikum, salt og peber i en skål og bland det godt. Tilsæt kyllingfileten og lad det stå i køleskabet i 30 minutter for at marinere.

2. Fjern kyllingen fra marinaden og bag den i 40-50 minutter i en forvarmet ovn ved 220° C.

3. Hæld resten af marinaden ud over kyllingen, når den tages ud af ovnen. Put grøntsagerne i en gryde på stærk varme og sauté dem i ca. 2-3 minutter.

4. God fornøjelse 

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere, til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden, og til vise dig mere målrettet og relevant indhold, baserende sig på din brug af hjemmesiden. Vi deler oplysninger om besøg på vores website med sociale medier, annonce- og analysetjenester, som hjælper os med at målrette vores annoncer på andre websites. Du kan læse mere om cookies, hvilke cookies vi anvender, og hvordan du eventuelt sletter dem igen, ved at gå til siden "Om cookies". Nedenfor kan du vælge blandt de forskellige typer af cookies, eller vælge dem alle.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Vis detaljer