Fri fragt over 500 kr. under 10 Kg      1-2 hverdage

 

Opskrifter

Røget aubergine

Røget aubergine lavet med opskrift af Apostolakis Ioannis.

Samlet tilberedelsestid: 30 minutter.

Ingredienser:

  • 1 aubergine
  • 1 spiseske finthakket persille
  • 2 spiseskeer ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spiseske Cretan Nectar balsamic cream med honning
  • 2 spiseskeer yoghurt eller smøreost
  • 3 skiver lakserogn
  • 1 teske citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Bag hele auberginen i en ovn.

2. Rengør og finthak auberginen. Bland derefter persille, olivenolie, balasmic cream med honning, salt og peber sammen med den hakkede aubergine. 

3. Tilsæt citronsaften til yoghurten og placér blandingen på tallerknen ved siden af aubergineblandingen

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere, til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden, og til vise dig mere målrettet og relevant indhold, baserende sig på din brug af hjemmesiden. Vi deler oplysninger om besøg på vores website med sociale medier, annonce- og analysetjenester, som hjælper os med at målrette vores annoncer på andre websites. Du kan læse mere om cookies, hvilke cookies vi anvender, og hvordan du eventuelt sletter dem igen, ved at gå til siden "Om cookies". Nedenfor kan du vælge blandt de forskellige typer af cookies, eller vælge dem alle.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Vis detaljer