Rejer med citron

Rejer med citron

Bruger du kulgrill, så start grillen nuuuuuu! Bruger du gasgrill eller grillen i ovnen, må du gerne få sat rejerne på spyd, før du tænder op. Der er vigtigt at grillen er meget varm, så du skal stadig tænde i god tid. 

Bruger du træ/bambusspyd – så læg dem i vand nu! 

Og så kan vi gå i gang med retten! 

Bruger du tiger rejer skal du have skallen af og de skal grilles et par min længere. 

Skyllet rejerne kortvarigt under koldt vand og tør dem let i et viskestykke. 

Læg dem i en dyb skål og tilsæt revet citronskræl, Biolea Lemonio samt salt og peber. 

Bland alle ingredienserne, og lad dem stå køligt i 30 min 

Sæt dem på et par spyd. 

De skal grilles på direkte varme, og have ca. 2 min på hver side hvis du bruger tiger rejer og ca 1½ min på hver side hvis du bruger vannamei rejer. Kig på rejerne, de må gerne være lidt rødlige., høj varme er vigtig. 

Server med frisk citron, flutes der er varmet på grillen (pas på, for den er brandvarm fra rejerne) og evt. en lille skål med enten Biolea Lemonio eller Biolea ekstra jomfru olivenolie blandet med en anelse fint salt, som i Grækenland, til at dyppe flutes i. 

Velbekomme. 

 

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details