![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fOpskriftsbilleder%2fRoegede-lakseruller.jpg&width=640&format=webp)
Røgede lakseruller
![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fOpskriftsbilleder%2fRoegede-lakseruller.jpg&width=640&format=webp)
Røgede lakseruller
Kokken, Matej Petrik, EliaOLIVA har lavet denne opskrift med Biolea lemonio ekstra jomfru olivenolie
Ingredienser:
- Ét stort stykke røget laks
- 2 dl. feta ost
- Hakket frisk dild
- Hakket frisk mynte
- 3 spsk. Biolea Lemonio citronolivenolie
Fremgangsmåde:
- Bland feta ost, dild og mynte i en skål og rør rundt til det er blandet godt sammen.
- Læg laksen på et stykke sølvpapir. Spred ostefyldet ud på hele laksen og rul laksen.
- Put lakserullen i køleskabet i 2 timer
- Umiddelbart inden servering: skær rullen i stykker og hæld lidt Biolea Lemonio ovenpå hvert stykke.
Velbekomme!