![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fOpskriftsbilleder%2fDesserter%2fbananmuffins-med-olivenolie-og-honning.jpg&width=640&format=webp)
Bananmuffins med olivenolie og honning
![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fOpskriftsbilleder%2fDesserter%2fbananmuffins-med-olivenolie-og-honning.jpg&width=640&format=webp)
Bananmuffins med olivenolie og honning
Her får du Kreta Mads opskrift på lækre, luftige bananmuffins med honning og olivenolie fra Kreta.
Opskriften er til 12 muffins.
Ingredienser:
- 4 dl stenformalet hvedemel
- 3 æg
- 1 ½ dl Terra Creta økologisk olivenolie
- ½ dl honning
- 1 ½ dl rørsukker
- 1 tsk. vaniliepulver
- 1 ½ tsk. bagepulver
- 3 mosede bananer
- 100 gr. chokolade
- 100 gr. nødder (valgfrit)
- ½ tsk. salt
Fremgangsmåde
- Pisk æg, rørsukker og vaniliepulver sammen til en luftig masse
- Bland melet sammen med bagepulver og salt
- Bland melblandingen samt olivenolie i sammen med æggemassen
- Tilsæt de mosede bananer og honning og rør sammen
- Tilsæt til sidst den grofthakkede chokolade (og evt. mødder)
- Bages ved 200 gr. i ca. 18-20 minutter (afhænger af din ovn)
- Velbekomme!