Carpaccio
Carpaccio
Ingredienser:
- Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie
- 150 gram oksekød (i meget tynde skiver)
- Limesaft fra en halv lime
- Salt og peber
- 5 gram koriander
- 1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
- 25 gram surt æble i små firkanter
- 10 gram finthakket løg
- 8 cherrytomater i skiver
- 25 gram groftrevet parmesanost
- 10 gram rucolasalat
Tak til Bernard Patrouill fra Restaurant Edvart for opskriften.
Fremgangsmåde:
- Gnid fadet ind i Terra Creta olivenolie. Placér de tynde skiver kød på fadet.
- Drys urter over de tynde kødstykker. Salt, peber, koriander og hvidløg.
- Drys limesaften ud over kødet.
- Lad retten stå i 4 minutter.
- Drys generøse mængder Terra Creta olivenolie over fadet.
- Tilsæt salat, tomat og æbler til retten.
- Drys parmesanosten over.