Carpaccio

Carpaccio

Ingredienser:

  • Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie
  • 150 gram oksekød (i meget tynde skiver)
  • Limesaft fra en halv lime
  • Salt og peber
  • 5 gram koriander
  • 1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
  • 25 gram surt æble i små firkanter
  • 10 gram finthakket løg
  • 8 cherrytomater i skiver
  • 25 gram groftrevet parmesanost
  • 10 gram rucolasalat

Tak til Bernard Patrouill fra Restaurant Edvart for opskriften.

Fremgangsmåde:

  • Gnid fadet ind i Terra Creta olivenolie. Placér de tynde skiver kød på fadet.
  • Drys urter over de tynde kødstykker. Salt, peber, koriander og hvidløg.
  • Drys limesaften ud over kødet.
  • Lad retten stå i 4 minutter.
  • Drys generøse mængder Terra Creta olivenolie over fadet.
  • Tilsæt salat, tomat og æbler til retten.
  • Drys parmesanosten over.

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details