Chokolade Chantilly
Chokolade Chantilly
Original og autentisk opskrift fra Biolea
Ingredienser:
- 200 gram hakket mørk chokolade (70 %)
- 175 ml vand
- Biolea Nerantzio appelsinolivenolie
- Havsalt
Fremgangsmåde:
- Bland chokoladen og vandet i en lille gryde og skru op på medium varme. Rør rundt indtil det er blødt og smeltet.
- Hæld chokoladeblandingen over i en metalskål op put den i koldt vand. Brug en håndelektrisk mixer til at røre rundt i chokoladen mens den køles til en tyk glasur-lignende creme.
- Straks derefter tager du to store skeer og laver chokoladen til en form for dumplings og putter dem på bagepapir. Put dem derefter i køleskabet indtil du synes de har den rette konsistens.
- Før du spiser dem, skal du hælde noget Biolea Nerantzio appelsinolie over den intense mousse, og drys derefter lidt havsalt over. Så har du den perfekte chokolade/appelsin chantilly.