Chokolade Chantilly

Chokolade Chantilly

Original og autentisk opskrift fra Biolea

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Bland chokoladen og vandet i en lille gryde og skru op på medium varme. Rør rundt indtil det er blødt og smeltet.
  2. Hæld chokoladeblandingen over i en metalskål op put den i koldt vand. Brug en håndelektrisk mixer til at røre rundt i chokoladen mens den køles til en tyk glasur-lignende creme.
  3. Straks derefter tager du to store skeer og laver chokoladen til en form for dumplings og putter dem på bagepapir. Put dem derefter i køleskabet indtil du synes de har den rette konsistens.
  4. Før du spiser dem, skal du hælde noget Biolea Nerantzio appelsinolie over den intense mousse, og drys derefter lidt havsalt over. Så har du den perfekte chokolade/appelsin chantilly.

 

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details