Citronmåne
Citronmåne
Her får du Kreta Mads egen opskrift på en lækker, svampet citronmåne, der både indeholder Cretan Nectars skønne Balsamic creme med citron, og syre fra en frisk citron. Cretan Nectar Balsamic creme med citron er med til at give kagen en lækker friskhed, så kagen ikke bliver alt for sød. Den vil helt sikkert blive et hit blandt dine gæster.
Ingredienser:
- 200 g. sukker
- 200 g. blødt smør
- Saften af 1 mellem citron
- 2 tsk. revet skal af 1 usprøjtet citron
- 2-3 spsk. Cretan Nectar Balsamic cream med citron (smag gerne til)
- 4 æg
- 200 g hvedemel
- ½ dl sødmælk
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
Pynt:
- Flormelis
- Vand
- Revet citronskal
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker sammen. Kom herefter citronsaft og skal i.
- Tilsæt æggene et ad gangen.
- Vend hvedemelet i sammen med mælk, vaniljesukker og bagepulver.
- Fordel dejen i en springform (22 cm i diameter).
- Bag kagen ca. 35-40 minutter ved 175 gr. nederst i ovnen.
- Lav glasuren og fordel over kagen, når den af afkølet. Pynt med citronskal i en cirkel. Pynt gerne selve anretningen med dråber af Cretan Nectar Balsamic cream.