Friterede muslinger

Friterede muslinger

Tak til Nikos og Maria Psillakis for opskriften, der er taget fra bogen "Olive Oil, the secret of good health".

Ingredienser:

Til dejen:

  • 60 gram mel
  • 1 æg
  • 1 teske salt
  • 0,5 teske bagepulver
  • 2,5 dl øl

Til dippen:

Fremgangsmåde:

  1. Bland ingredienserne til dippen, og rør rundt til du når den konsistens du ønsker.
  2. Vask muslingerne og fjern hårene fra dem. Kog dem i en stor gryde i 5 minutter. De muslinger der ikke har åbnet sig er døde, og skal smides ud. Fjern muslingerne fra skallerne og drys salt og peber over.
  3. Lav en tyk dej af øl, æg, salt, mel og bagepulver.
  4. Dyp én musling af gangen i dejen, og smid den i den gryden med varm olivenolie indtil den er gyldenbrun på begge sider. Læg dem på et stykke papir, så de olien kan løbe af.
  5. Læg muslingerne på et fad rund om yoghurtdippen.

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details