Gammeldags pandekager

Gammeldags pandekager

Her kommer Kreta Mads egen opskrift på en sundere udgave af de gode gammeldags pandekager, hvor de mættede fedtsyrer er byttet ud med de sundere enkeltumættede fedtsyrer, og det meste sukker er byttet ud med naturlige sødemidler som honning eller vindruesirup. 

Ingredienser:

                              

Til stegning:

  • Smør

Pisk æg og mel sammen.

Tilføj olivenolien og mælk under omrøring og smag til med honning, vaniljesukker og salt. 

Steg pandekagerne lysebrune i smør på en pande.

Server pandekagerne mens de stadig er lune med enten honning eller Cretan Nectar vindruesirup, vaniljeis og en kop varm urtete.

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details