Græsk påskesalat

Græsk påskesalat

Salat til 2-4 personer (som tilbehør)

Ingredienser:

  • 2 hårdkogte æg
  • 1/2 Romaine salat
  • 1/3 agurk
  • 3 radiser
  • 5 cherry tomater
  • 1 forårsløg
  • Dild og kapers til pynt
  • Dressing fra Cretan Nectar, fx favoritten Balsamic dressing med sennep og honning
  • Salt og peber efter behov

Fremgangsmåde:

  1. Kog de to æg i cirka 8 minutter, så de er hårdkogte.
  2. Skyl grøntsagerne og skær dem ud i mindre stykker. 
  3. Bland salaten og læg de halverede æg ovenpå.
  4. Drys salt og peber over efter behov.
  5. Pynt med dild og kapers.
  6. Hæld cirka 2-3 spsk. balsamic dressing med sennep og honning over salaten.
  7. Velbekomme!

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details