Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike

Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike

Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike på opskrift af Apostolakis Ioannis.

Samlet tilberedelsestid: 90 minutter.

Ingredienser:

  • 1 kyllingfilet
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • 5 spiseskeer Cretan Nectar balsamic dressing med sennep og honning
  • 1 fed hvidløg
  • ½ løg, medium størrelse
  • 3 kopper hvidvin
  • ½ teske timian
  • ½ teske basilikum
  • Salt og peber

Til grøntsagerne:

  • 1 gulerod
  • 1 zucchini
  • 1 buket blomkål
  • 1 løg
  • 3 peberfrugter (grøn, rød, gul)
  • 2 spiseskeer ekstra jomfru olivenolie
  • ½ teske timian
  • ½ teske basilikum
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Hæld olivenolie, balsamic dressing, hvidlød, løg, timian, basilikum, salt og peber i en skål og bland det godt. Tilsæt kyllingfileten og lad det stå i køleskabet i 30 minutter for at marinere.

2. Fjern kyllingen fra marinaden og bag den i 40-50 minutter i en forvarmet ovn ved 220°C.

3. Hæld resten af marinaden ud over kyllingen, når den tages ud af ovnen. Put grøntsagerne i en gryde på stærk varme og sauté dem i ca. 2-3 minutter.

4. God fornøjelse 

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details