Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike
Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike
Grillet kyllingfilet marineret i balsamicoeddike på opskrift af Apostolakis Ioannis.
Samlet tilberedelsestid: 90 minutter.
Ingredienser:
- 1 kyllingfilet
- Ekstra jomfru olivenolie
- 5 spiseskeer Cretan Nectar balsamic dressing med sennep og honning
- 1 fed hvidløg
- ½ løg, medium størrelse
- 3 kopper hvidvin
- ½ teske timian
- ½ teske basilikum
- Salt og peber
Til grøntsagerne:
- 1 gulerod
- 1 zucchini
- 1 buket blomkål
- 1 løg
- 3 peberfrugter (grøn, rød, gul)
- 2 spiseskeer ekstra jomfru olivenolie
- ½ teske timian
- ½ teske basilikum
- Salt og peber
Fremgangsmåde
1. Hæld olivenolie, balsamic dressing, hvidlød, løg, timian, basilikum, salt og peber i en skål og bland det godt. Tilsæt kyllingfileten og lad det stå i køleskabet i 30 minutter for at marinere.
2. Fjern kyllingen fra marinaden og bag den i 40-50 minutter i en forvarmet ovn ved 220°C.
3. Hæld resten af marinaden ud over kyllingen, når den tages ud af ovnen. Put grøntsagerne i en gryde på stærk varme og sauté dem i ca. 2-3 minutter.
4. God fornøjelse