Havaborre med grøntsager

Havaborre med grøntsager

Havaborre med grøntsager lavet med opskrift af Tsivourakis Ioannis.

Samlet tilberedelsestid: 45 minutter.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

1. Skær grøntsagerne i tern og steg dem på en pande i lidt olivenolie og salt.

2. Fjern ben fra fisken, uden at skille den i to stykker. Fyld derefter fisken med grøntsagerne, balsamic cream med appelsin og balsamic vinegar hvid og pak det ind i bagepapir(eller lign). Bag det i en forvarmet ovn i 180°C i 30 minutter.

3. Til servering: skær fisken fri af papiret og hæld olivenolie over. Dekorér derefter med den resterende balsamic cream med appelsin. 

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details