Havaborre med grøntsager
Havaborre med grøntsager
Havaborre med grøntsager lavet med opskrift af Tsivourakis Ioannis.
Samlet tilberedelsestid: 45 minutter.
Ingredienser:
- 2 havaborrer
- 2 spsk Cretan Nectar balsamic cream med appelsin
- 1 spsk Cretan Nectar balsamic vinegar hvid
- 100 ml ekstra jomfru olivenolie
- 2 teskeer havsalt
- 1 gulerod
- ½ bundt fennikel
- 1 løg
- 1 squash
- 3 blomkålshoveder
- ½ porre (kun den hvide del)
- Citronskræller
Fremgangsmåde:
1. Skær grøntsagerne i tern og steg dem på en pande i lidt olivenolie og salt.
2. Fjern ben fra fisken, uden at skille den i to stykker. Fyld derefter fisken med grøntsagerne, balsamic cream med appelsin og balsamic vinegar hvid og pak det ind i bagepapir(eller lign). Bag det i en forvarmet ovn i 180°C i 30 minutter.
3. Til servering: skær fisken fri af papiret og hæld olivenolie over. Dekorér derefter med den resterende balsamic cream med appelsin.