Havaborre med grøntsager

Havaborre med grøntsager lavet med opskrift af Tsivourakis Ioannis.

Samlet tilberedelsestid: 45 minutter.

Ingredienser:

  • 2 havaborrer
  • 2 spiseskeer Cretan Nectar balsamic cream med appelsin
  • 1 spiseske Cretan Nectar balsamic vinegar hvid
  • 100 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 2 teskeer havsalt
  • 1 gulerod
  • ½ bundt fennikel 
  • 1 løg
  • 1 squash
  • 3 blomkålshoveder
  • ½ porre (kun den hvide del)
  • Citronskræller

Fremgangsmåde:

1. Skær grøntsagerne i tern og steg dem på en pande i lidt olivenolie og salt.

2. Fjern ben fra fisken, uden at skille den i to stykker. Fyld derefter fisken med grøntsagerne, balsamic cream med appelsin og balsamic vinegar hvid og pak det ind i bagepapir(eller lign). Bag det i en forvarmet ovn i 180°C i 30 minutter.

3. Til servering: skær fisken fri af papiret og hæld olivenolie over. Dekorér derefter med den resterende balsamic cream med appelsin. 

PRODUKTER SOM INDGÅR I OPSKRIFTEN

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details