Jordbær med Balsamic Cream og Crème Chantilly
Jordbær med Balsamic Cream og Crème Chantilly
4 pers.
Marinerede jordbær
250 g friske jordbær
2 tsk fint rørsukker
4 tsk Terra Creta Balsamic Cream
Lidt friskkværnet sort peber
Crème Chantilly
4 dl piskefløde
1 god vaniljestang
4 spsk fint rørsukker
Skyl og nip jordbærrene forsigtigt og lad dem dryppe af på køkkenrulle eller viskestykke. Halvér jordbærrene og kom dem i en skål. Drys med 2 tsk fint rørsukker og dryp 4 tsk Terra Creta Balsamic Cream over. Vend forsigtigt rundt i bærrene og lad dem trække ca. 15 min. Kværn lidt sort peber, vend rundt og lad dem trække yderligere 5 min.
Lav imens Crème Chantilly. Kom den kolde piskefløde i en metalskål. Flæsk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland vaniljekorn godt med sukkeret, inden det kommes i fløden. Pisk cremen med en elpisker til den danner blade toppe. Pas på ikke at piske den for fast.
Fordel Crème Chantilly i 4 små skåle og pynt med de marinerede jordbær. Dryp med lidt ekstra Terra Creta Balsamic Cream og server straks.