Vi genanvender emballage

Hos Kreta Mad genanvender vi vores emballage for at mindske spild

Nogle af vores kunder har spurgt, hvorfor vi engang imellem sender ordrer i producentens originale kasse. Svaret er helt kort, at alt andet ville være spild!

På hver palle med varer vi modtager fra Kreta, er der gennemsnitligt 240 kasser, der typisk vejer cirka 200 gram hver. Det svarer til, at der cirka er 50 kilo pap på hver palle. Det koster cirka 2 kilo CO2 at producere 1 kilo pap fra nye træfibre, og det betyder, at på hver palle er der cirka 100 kilo CO2 at spare ved at genanvende producenternes originale kasser til forsendelse. Til sammenligning udleder en bil også cirka 100 kilo CO2, når den kører omkring 550 km.

Her hos Kreta Mad forsøger vi at mindske spild ved at genanvende den emballage vi modtager vores varer i. Det kan både være de originale kasser og kassefyldet fra producenterne. Derfor kan det godt være, at du modtager dine varer i en kasse der har rejst hele vejen fra Kreta op til Danmark. Vi håber også, at du enten selv genanvender kassen, eller indleverer den til genanvendelse i en pap-container eller på din lokale genbrugsstation.