Paneret og friturestegt fetaost
Paneret og friturestegt fetaost
Paneret og friturestegt fetaost på opskrift af Patsis Vasilis
Samlet tilberedelsestid: 20 minutter.
Ingredienser:
- 4 stykker fetaost, ca. 100 gr. stykket
- 2 æg
- lidt mel til madlavning
- 50 gr. sesamfrø (valgfrit)
- 50 gr. finthakket hvidt brød
- olivenolie til stegning
- Cretan Nectar balsamic cream med appelsin
Fremgangsmåde:
1. Skær osten i den ønskede tykkelse skiver, og put derefter skiverne i melen.
2. Slå æggene ud i en skål og dyb osteskiverne separat.
3. Hæld dem derefter i toast/sesamfrø-blandingen, så skiverne er dækket totalt.
4. Lad dem hvile i køleskabet i mindst 1 time.
5. Steg osteskiverne i meget olivenolie på moderat varme i et par minutter, indtil de bliver rødlige at se på.
6. Servér med Cretan Nectar balsamic cream med appelsin