Paneret og friturestegt fetaost

Paneret og friturestegt fetaost på opskrift af Patsis Vasilis

Samlet tilberedelsestid: 20 minutter.

Ingredienser:

  • 4 stykker fetaost, ca. 100 gr. stykket
  • 2 æg
  • lidt mel til madlavning
  • 50 gr. sesamfrø (valgfrit)
  • 50 gr. finthakket hvidt brød
  • olivenolie til stegning
  • Cretan Nectar balsamic cream med appelsin

Fremgangsmåde:

1. Skær osten i den ønskede tykkelse skiver, og put derefter skiverne i melen.

2. Slå æggene ud i en skål og dyb osteskiverne separat.

3. Hæld dem derefter i toast/sesamfrø-blandingen, så skiverne er dækket totalt.

4. Lad dem hvile i køleskabet i mindst 1 time.

5. Steg osteskiverne i meget olivenolie på moderat varme i et par minutter, indtil de bliver rødlige at se på.

6. Servér med Cretan Nectar balsamic cream med appelsin

PRODUKTER SOM INDGÅR I OPSKRIFTEN

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details