Rejer med avokadomousse

Rejer med avokadomousse lavet ud fra opskrift af Tsivourakis Ioannis.

Samlet tilberedelsestid: 30 minutter.

Ingredienser:

Til mousse:

  • ½ avokado
  • Citronsaft
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • Havsalt

Til rejerne:

  • 8 rejer
  • ½ avokadoer i tern
  • 1/4 agurk skåret i tern
  • Kaffebønner
  • Ekstra jomfru olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Steg rejerne i olie og salt på en pande.

2. Bland alle ingredienserne til avokadomoussen i en blender og blend i 2 minutter.

3. Put moussen i en gennemsigtig pose og klip hul i det ene hjørne. Dekorér din servering med moussen i et ønsket mønster.

4. Put rejerne og resten af ingredienser på din servering så du er tilfreds med udseendet, og hæld lidt olivenolie ud over.

PRODUKTER SOM INDGÅR I OPSKRIFTEN

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details