Rejer med avokadomousse
Rejer med avokadomousse
Rejer med avokadomousse lavet ud fra opskrift af Tsivourakis Ioannis.
Samlet tilberedelsestid: 30 minutter.
Ingredienser:
Til mousse:
- ½ avokado
- Citronsaft
- Ekstra jomfru olivenolie
- Havsalt
Til rejerne:
- 8 rejer
- ½ avokadoer i tern
- 1/4 agurk skåret i tern
- Kaffebønner
- Ekstra jomfru olivenolie
Fremgangsmåde:
1. Steg rejerne i olie og salt på en pande.
2. Bland alle ingredienserne til avokadomoussen i en blender og blend i 2 minutter.
3. Put moussen i en gennemsigtig pose og klip hul i det ene hjørne. Dekorér din servering med moussen i et ønsket mønster.
4. Put rejerne og resten af ingredienser på din servering så du er tilfreds med udseendet, og hæld lidt olivenolie ud over.