Røget aubergine

Røget aubergine lavet med opskrift af Apostolakis Ioannis.

Samlet tilberedelsestid: 30 minutter.

Ingredienser:

  • 1 aubergine
  • 1 spiseske finthakket persille
  • 2 spiseskeer ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spiseske Cretan Nectar balsamic cream med honning
  • 2 spiseskeer yoghurt eller smøreost
  • 3 skiver lakserogn
  • 1 teske citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Bag hele auberginen i en ovn.

2. Rengør og finthak auberginen. Bland derefter persille, olivenolie, balasmic cream med honning, salt og peber sammen med den hakkede aubergine. 

3. Tilsæt citronsaften til yoghurten og placér blandingen på tallerknen ved siden af aubergineblandingen

 

PRODUKTER SOM INDGÅR I OPSKRIFTEN

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details