Vaffel med spinat

Vaffel med spinat

Vaffel med spinat serveret med mozzarella, tomat, pesto og frisk basilikum 

Ingredienser til vafler (cirka 4 stks.)

  • 150 g spinat frossen
  • 3 æg
  • 1,5 dl havregryn
  • Knivspids salt
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl vand

Ingredienser til pesto

  • ​2 håndfulde frisk basilikum
  • 45 g parmesan
  • 20 g pinjekerner
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • Salt

Fremgangsmåde med vafler

  1. Kom optøet spinat, æg, havregryn, olivenolie, vand, salt og bagepulver i en blender og blend til dejen er helt jævn.
  2. Tænd vaffeljernet og spray lidt olivenolie på begge sider.
  3. Bag vaflerne til de er gyldne.
  4. Lad vaflerne køle af og server med bøf-mozzarella, tomat, pesto og pynt med frisk basilikum.

Fremgangsmåde med pesto

  1. Rist pinjekernerne til de er gyldne.
  2. Alle ingredienser kommes i en foodprocessor og hakkes til pestoen har den ønskede konsistens.
  3. Smag til med salt og evt. mere olivenolie.

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details