Vaffel med spinat
Vaffel med spinat
Vaffel med spinat serveret med mozzarella, tomat, pesto og frisk basilikum
Ingredienser til vafler (cirka 4 stks.)
- 150 g spinat frossen
- 3 æg
- 1,5 dl havregryn
- Knivspids salt
- ½ tsk. bagepulver
- 1 spsk. olivenolie
- 1 dl vand
Ingredienser til pesto
- 2 håndfulde frisk basilikum
- 45 g parmesan
- 20 g pinjekerner
- 4 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- Salt
Fremgangsmåde med vafler
- Kom optøet spinat, æg, havregryn, olivenolie, vand, salt og bagepulver i en blender og blend til dejen er helt jævn.
- Tænd vaffeljernet og spray lidt olivenolie på begge sider.
- Bag vaflerne til de er gyldne.
- Lad vaflerne køle af og server med bøf-mozzarella, tomat, pesto og pynt med frisk basilikum.
Fremgangsmåde med pesto
- Rist pinjekernerne til de er gyldne.
- Alle ingredienser kommes i en foodprocessor og hakkes til pestoen har den ønskede konsistens.
- Smag til med salt og evt. mere olivenolie.