Yoghurt og citronkage
Yoghurt og citronkage
Original opskrift fra Terra Creta
Ingredienser:
- 500 gram sukker
- 500 gram mel
- 0,5 teske salt
- 1 spiseske bagepulver
- 2 dl Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie
- 4 æg
- 1 teske vaniljesukker
- 2 teskeer citronekstrakt
- 2 spiseskeer græsk yoghurt
- 1,75 dl citronjuice
- Lidt flormelis
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 160°.
- Bland sukker, mel, salt, bagepulver, olivenolie, citronjuice, yoghurt, æg, vaniljesukker og citronekstrakt sammen i en skål og rør det til det bliver én samlet masse.
- Tag din kageform og smør den ind i Terra Creta-olivenolien.
- Hæld dejen i kageformen.
- Bag i 40-50 minutter eller indtil du kan stikke en gaffel i og den kommer ren op.
- Hæld kagen ud af formen og drys med flormelis.
- Spis den vidunderlige kage, når den er kølet helt af.