Yoghurt og citronkage

Yoghurt og citronkage

Original opskrift fra Terra Creta

Ingredienser:

  • 500 gram sukker
  • 500 gram mel
  • 0,5 teske salt
  • 1 spiseske bagepulver
  • 2 dl Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie
  • 4 æg
  • 1 teske vaniljesukker
  • 2 teskeer citronekstrakt
  • 2 spiseskeer græsk yoghurt
  • 1,75 dl citronjuice
  • Lidt flormelis

​Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 160°.
  2. Bland sukker, mel, salt, bagepulver, olivenolie, citronjuice, yoghurt, æg, vaniljesukker og citronekstrakt sammen i en skål og rør det til det bliver én samlet masse.
  3. Tag din kageform og smør den ind i Terra Creta-olivenolien.
  4. Hæld dejen i kageformen.
  5. Bag i 40-50 minutter eller indtil du kan stikke en gaffel i og den kommer ren op.
  6. Hæld kagen ud af formen og drys med flormelis.
  7. Spis den vidunderlige kage, når den er kølet helt af.

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details