Pamako Blend Olivenolie Øko.
Pamako Blend Ekstra Jomfru Olivenolie Økologisk.
Nok en af verdens bedste olivenolier, oliven er håndhøstede og håndsorterede, for kun at få de bedste oliven.
Denne økologiske ekstra jomfruolivenolie er en sjælden set blanding af den gamle kretensiske olivensort Tsounati med 60% og Koroneiki, som er den mest udbredte sort i Grækenland med 40%.
Denne specielle olivenolie har en frisk og frugtig aroma med mildt krydrede elementer, mest fremtrædende er duften af nyslået græs.
Der er også en underliggende aroma og smag af røde frugter, tomat og en smule artiskok, der gør det til en elegant olivenolie der præsterer en ualmindelig balance mellem aroma og bitterhed.
Brug denne olie kold, enten som et shot på 2 cl, i super smoothies, over salat eller over et stykke fisk, kylling eller steak.
Bitterhed: Intens
Peberagtig: Intens
Produktion : 1.800 liter årligt
Efthis Androulakis, har en filosofi om at producere verdens bedste og reneste økologiske olivenolie. Hans oliven er håndhøstede og presses samme aften, som de høstes. Alle oliven tjekkes manuelt igennem inden presningen.
Et par timers kørsel fra Chania på Kreta nær ruinerne af den antikke by Elyros finder man, i et isoleret klippeområde i 500-700 meters højde over havet, Pamakos Tsounati oliventræer, der er op til 1.000 år gamle.
Pamako Monovarietal og Blend
Pamako er en prisvindende økologisk ultra premium ekstra jomfru olivenolie, der kun produceres 4.400 liter i alt af om året, og hvor vi i Danmark kun får 120 liter. Pamako har vundet guld ved NYIOOC, New York International Olive Oil Competition hvert år siden 2018 !! Pamako vinder årligt awards i mange andre konkurrencer, bl.a. London, Kotinos, Biol, Leone D'oro, ligesom Pamako også får awards ved High Phenolic konkurrencer som Aristoleo og Olympia.
Smagen er frisk med en frugtig aroma. Vi anbefaler at bruge den i det kolde køkken til brød, i salater, i dressinger eller til at hælde direkte over maden, som på Kreta.