Terra Creta Grønne oliven m/sten
Grønne "Chalkidiki" oliven dyrkes i Nordgrækenland. Det Ægæiske havs dybe blå, den lyse varme sol og det frugtbare græske land skaber disse imponerende og lækre bordoliven.
Terra Creta har søgt Grækenland igennem for at finde bønder, der producerer de bedste, mest lækre, naturligt fermenterede oliven (spiseoliven er alle fermenterede, nogle naturligt, de fleste ikke), og vi er stolte over at kunne tilbyde dem som en del af den græske middelhavskost.
Terra Cretas oliven produceres ved hjælp af traditionel fermentering, og har ingen tilsætningsstoffer, er ikke tilsat konserveringsmidler eller farve.
Kvalitetsoliven kendes på deres ”bid”. Kødets fasthed og smag, der rækker langt ud over smagen af det vand de ligger i. Giv dig selv en gave, og prøv oliven der smager, som oliven bør smage.
Terra Cretas oliven egner sig godt som snacks, i salater, på pizzaer og til/i retter fra middelhavsområdet.
1. 100% græsk oprindelse
2. Traditionel græsk sort
3. De grønne oliven er naturligt grønne (håndplukket tidligere end de sorte oliven, så de er mere delikate i teksturen)
4. Håndplukket for at bevare deres høje kvalitet
5. Naturligt fermenteret under en langsom fermenteringsprocedure
6. Lavt saltindhold
7. Ingen anden procedure eller midler anvendes under gæring eller bevaring (ingen kemikalier, ingen farvning, ingen konserveringsmidler)