Bagt fisk med rosmarin og grøntsager

Bagt fisk med rosmarin og grøntsager

Tak til Nikos og Maria Psillakis for opskriften, der er taget fra bogen "Olive Oil, the secret of good health".

Ingredienser:

  • 1 stor hel fisk (fx en gedde)
  • 4 soltørrede tomater
  • 3 løvblade
  • 3 spiseskeer finthakket persille
  • 4 løg skåret i tynde løgringe
  • 2 finthakket hvidløg
  • 4 spiseskeer Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie
  • 100 ml hvidvin
  • 3 tomater
  • Salt og peber
  • 1 teske rosmarin
  • Sorte oliven

Fremgangsmåde:

  1. Vask fisken, tøm den for indvolde og fyld den med persille, løvblade og soltørrede tomater. Put fisken i et sølvpapirsfad
  2. Brun løgene i en gryde med olie. Tilsæt hvidløg, tomater, vin, rosmarin, oliven, salt og peber og lad det simre i 5 minutter.
  3. Hæld saucen over fisken og i fadet og put den i ovnen i omkring 60 minutter.

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details