Grydestegte svinekødsstykker

Grydestegte svinekødsstykker

Opskriften stammer fra Christos og Giorgios, som driver restaurant Kritamon som ligger i Chania - den andenstørste by på Kreta. Du kan læse mere om historien bag Kritamon her.

Ingredienser:

  • 2 kilo svinekød, fx svineskulder
  • 150 gram soltørrede tomater
  • 5-6 små stykker hvidløg
  • 150 gram Pamako olivenolie
  • 50 gram whisky
  • 50 gram hvidvin
  • Rosmarin
  • Saften fra 1 citron
  • Et halvt bundt persille (i småstykker)

Fremgangsmåde:

1. Sautér svinekødet i små stykker
2. Tilføj hvidløgsstykkerne
3. Tilføj herefter whisky og hvidvin
4. Til sidst tilføjes de øvrige ingredienser

Serveres med kartoffelpuré.

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details