Giorgios har sammensat vinkortet så der altid er flere vinmuligheder pr .ret, og er du f.eks. mest til røde vine, har han også lette rødvine der komplimentere retterne så godt som hvide vine, og serveres ved 12 grader.
Kritamon arrangerer også vinsmagninger, og man kan bestille sin egen fra 4 personer, der kan f.eks. være kretensiske vine, røde som hvide, eller f.eks. Sauvignon Blanc fra Frankrig, Italien, Grækenland og Kreta. Ring bare til Giorgios.
De udskrifter en hel del retter mellem hver sæson, og fordi deres mad er nogle niveauer over mange andres, øver køkkenet alle retterne adskillige gange i én uge, inden de åbner, for at sikre at deres retter laves præcist som de skal.
Kommer man fra Old harbour, og ikke ønsker at spise på turistfælderne, kan Kritamon let overses, fordi den ligger i en strøggade og stadig tæt på havnen, hvor man måske ikke forventer at finde en perle.
Priserne er i mange tilfælde billigere end i Old Harbour, og det er i alle tilfælde bedre mad.