Kyllingefrikadeller med spinat og feta

Ingredienser: 

  • 400 gr. hakket kylling
  • 200 gr. finthakket spinat (frost)
  • 1 æg
  • 1 stort eller 2 små løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 150 gr. feta
  • 40 gr. finhvalsede havregryn
  • 1-2 tsk. tørret oregano
  • Salt og peber

Til stegning: 
 

Fremgangsmåde:

  1. Tø spinaten op ved at lægge i en si (gerne allerede fra morgenstunden af). Når spinaten er optøet, kan du presse det overskydende vand fra med en ske.
  2. Blend løg og æg i en minihakker eller blender indtil det er jævnt.
  3. Bland alle ingredienserne sammen. Du kan evt. smuldre fetaen, hvis du ikke vil have for store stykker.
  4. Form frikadellerne med en spiseske og steg dem i Terra Creta olivenolie.
  5. Servér frikadellerne sammen med en lækker græsk salat og tzatziki.
  6. Velbekomme!

PRODUKTER SOM INDGÅR I OPSKRIFTEN

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details