Kyllingefrikadeller med spinat og feta
Kyllingefrikadeller med spinat og feta
Ingredienser:
- 400 gr. hakket kylling
- 200 gr. finthakket spinat (frost)
- 1 æg
- 1 stort eller 2 små løg
- 2-3 fed hvidløg
- 150 gr. feta
- 40 gr. finhvalsede havregryn
- 1-2 tsk. tørret oregano
- Salt og peber
Til stegning:
Fremgangsmåde:
- Tø spinaten op ved at lægge i en si (gerne allerede fra morgenstunden af). Når spinaten er optøet, kan du presse det overskydende vand fra med en ske.
- Blend løg og æg i en minihakker eller blender indtil det er jævnt.
- Bland alle ingredienserne sammen. Du kan evt. smuldre fetaen, hvis du ikke vil have for store stykker.
- Form frikadellerne med en spiseske og steg dem i Terra Creta olivenolie.
- Servér frikadellerne sammen med en lækker græsk salat og tzatziki.
- Velbekomme!