Pamako Monovarietal Olivenolie Øko.

10101

Pamako Monovarietal Ekstra Jomfru Olivenolie Økologisk.

Nok en af verdens bedste olivenolier, oliven er håndhøstede og håndsorterede, for kun at få de bedste oliven. 

Denne økologiske ekstra jomfruolivenolie er som noget helt unikt produceret af 100% Tsounati oliven.

Denne helt særlige olivenolie har en frisk og frugtig aroma med stærke krydrede elementer, mest fremtrædende er duften af nyslået græs.

Den trænede vil også kunne genkende en unik smag af friske umodne grønne mandler (syrlig smag), bananer og artiskok, hvilket giver en krydret og frisk smag, du ikke finder i andre olivenolier.​

Brug denne olie kold, enten som et shot på 2 cl, i super smoothies, over salat eller over et stykke fisk, kylling eller steak.

Bitterhed: Intens

Peberagtig: Intens

Produktion : 2.200 liter årligt

219,00 DKK - 349,00 DKK InStock

Størrelser

isList:False ShipID:SHIP33 ShipID:SHIP29 ShipID:SHIP20 ShipID:SHIP16 ShipID:SHIP19 AddToCartFromList:True NotToBuy:False
Få på lager Afsendes indenfor 3-4 hverdage

Produktinformation

Efthis Androulakis, har en filosofi om at producere verdens bedste og reneste økologiske olivenolie. Hans oliven er håndhøstede og presses samme aften, som de høstes. Alle oliven tjekkes manuelt igennem inden presningen.

Et par timers kørsel fra Chania på Kreta nær ruinerne af den antikke by Elyros finder man, i et isoleret klippeområde i 500-700 meters højde over havet, Pamakos Tsounati oliventræer, der er op til 1.000 år gamle.

Pamako Monovarietal og Blend

Pamako er en prisvindende økologisk ultra premium ekstra jomfru olivenolie, der kun produceres 4.400 liter i alt af om året, og hvor vi i Danmark kun får 120 liter. Pamako har vundet guld ved NYIOOC, New York International Olive Oil Competition hvert år siden 2018 !! Pamako vinder årligt awards i mange andre konkurrencer, bl.a. London, Kotinos, Biol, Leone D'oro, ligesom Pamako også får awards ved High Phenolic konkurrencer som Aristoleo og Olympia.

Smagen er frisk med en frugtig aroma. Vi anbefaler at bruge den i det kolde køkken til brød, i salater, i dressinger eller til at hælde direkte over maden, som på Kreta.

Gennemsnitlige værdier pr. 100 ml

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details