Fri fragt over 350 kr     Leveringstid 1-2 dage

Το Μικιό

Taverna

Om os

I "Old Town" i Chania finder man i én af de mest maleriske smalle gyder, den skjulte perle, restaurant To Μικιό Taverna. Her serverer den passionerede indehaver og madmor, Giorgia Leivadiotaki, ægte traditionel græsk mad til både frokost og aften til gode priser.

Hjemmelavet mad af friske og rene råvarer

To Μικιό Taverna er et charmerende autentisk græsk familiekøkken, og Giorgia arbejder ud fra en passioneret og stringent madfilosofi om at lave så meget af maden fra bunden som muligt og ud fra flest mulige friske råvarer – og gerne med masser af ekstra jomfru olivenolie til. De fleste af hendes grøntsager kommer derfor fra hendes forældres gård, som ligger i bjergene i nærheden.

Fisk og skaldyr skal ligeledes være helt frisk for at leve op til Giorgias standarder. Er den lokale fiskehandler ikke i stand til at opfylde dette om morgenen, vil konsekvensen være at der ikke serveres fisk og skaldyr den pågældende dag. Menuen er således i en vis grad fleksibel, men særdeles tro mod Giorgias holdning til god madlavning.

Intim og hyggelig atmosfære

To Mikio Taverna er en lille og intim restaurant, som emmer af ægte græsk hygge. Restauranten råder over en lille håndfuld borde, hvor størstedelen findes ude på gadeplan. Sammen med det venlige personale står Giorgia altid klar til at byde sine gæster indenfor til et traditionelt græsk måltid.

to mikio

På førstesalen finder man derudover To Μικιό Travernas private balkon med udsigt over den snørklede gade, hvor tosomheden kan plejes i romantiske og intime omgivelser.

Lokalt engagereret

Lokalmiljøet omkring To Μικιό Taverna er hyggeligt og indbydende, og noget som Giorgia brændende engagerer sig for. Hun og resten af personalet hjælper altid gerne både lokale og turister, hvorfor man som gæst hurtigt får en tryg og familiær følelse, når man besøger restauranten.

Det er derfor ikke for ingenting, at To Μικιό Taverna er blevet et favoritspisested for såvel lokale som turister.

Er du i Chania så slå endelig din vej forbi To Mikio – det er helt klart et besøg værd!

Restauranten er åben mandag til lørdag (søndag lukket) i perioden maj til oktober. Det kræver ingen bordbestilling, men grundet dens popularitet blandt både de lokale og turister er der ofte fuldt booket – så med en bordbestilling er man på den sikre side.

Til højre finder du To Μικιό Tavernas kontaktinformationer – kalí órexi (velbekomme)! 

Læs mere om To Mikio på Tripadvisor

Køkkentype
Taverna
Adresse

Skoufon 24, Chania 731 31, Grækenland

Kontakt os
+30 694 586 1641
Facebook
www.facebook.com/Το-Μικιό-160344820597/

Cases af Το Μικιό