Terra Creta tzatziki

Terra Creta tzatziki

Forret eller tilbehør til 4 personer

Ingredienser i rækkefølge:

Fremgangsmåde

  1. Skræl agurken og riv den groft på rivejernet
  2. Læg agurken i en skål. Tilføj en smule salt og 1 spiseskefuld Terra Creta hvidvinseddike. Rør rundt og sæt skålen til side, mens agurken frigiver sin væske.
  3. I mellemtiden tager du hvidløget og blander sammen med 3 spiseskefulde Terra Creta olivenolie. Blend disse to ingredienser sammen i en håndmikser, indtil hvidløget er helt blendet.
  4. Bland yoghurt og 2 spiseskefulde Terra Creta hvidvinseddike sammen i en skål, og tilføj olie- og hvidløgsblandingen. Rør det hele godt sammen.
  5. Vrid agurken i et rent viskestykke, for at få al væsken ud. Put den drænede agurk ned i yoghurtblandingen.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Tilføj til sidst dilden (valgfrit).
  8. Stil tzatzikien i køleskabet indtil den skal spises.
  9. Velbekomme!

Produkter som indgår i opskriften

Denne hjemmeside bruger cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Show details