Fri fragt over 350 kr     Leveringstid 1-2 dage


Ekstra jomfru olivenolie

Når du køber ekstra jomfru olivenolie hos Kreta Mad, vil du smage en verden til forskel

Hvis du er på udkig efter ekstra jomfru olivenolie, og hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så er Kreta Mad det rette sted. Vi samarbejder med dygtige og miljøvenlige producenter fra Kreta, som værner om at kunne levere særlig god ekstra jomfru olivenolie til resten af verden. Alle produkter hos os er produceret med bæredygtighed i fokus og med øje for at kunne levere noget, der er udover det sædvanlige.

Billede

Derfor er extra jomfru olivenolie et godt valg til din madlavning

En ekstra jomfru olivenolie er en juice, som består af saften fra friskpressede oliven. Den eneste behandling som olien har fået, inden du modtager den, er at de oliven, som olien er produceret på, er blevet presset og filteret. Du får altså en olie som er sund og rig på phenoler, antioxidanter og vitaminer. Derudover indeholder en ekstra jomfru olivenolie også flere omega 3 fedtstoffer, end du eksempelvis finder i vegetabilske olier.

I en ekstra jomfru olivenolie må der ikke være nogle former for smags- eller duftfejl. Det betyder, at du får en olie, hvor kvaliteten og sundheden er høj, og du kan med god samvittighed bruge den i din madlavning. Ekstra jomfru olivenolier indeholder nemlig også antioxidanter, hvilket er godt for mod hjertekarsygdomme og nogle former for cancer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivenolie er ikke bare en olivenolie

Der findes mange typer af ekstra jomfru olivenolie og dermed også mange forskellige kvaliteter. Hos Kreta Mad skal du ikke bekymre dig om kvaliteten af olien - du skal blot overveje, hvad du vil bruge din olivenolie til. Du kan finde ekstra jomfru olivenolier i mange forskellige prisklasser. Vi anbefaler at de mere ædle olivenolier i større omfang bør anvendes kold over salater eller i færdige retter, da en ekstra jomfru olivenolie mister noget af sin smag ved opvarmning.

Da det kan være lidt af en videnskab at gennemskue, hvad den enkelte olivenolie egner sig til, har vi nedenfor lavet en liste over, hvilke olier du kan bruge til hvad:

Til stegning - max 190 grader:

Over færdige retter:

Du kan sagtens anvende olivenolierne, som vi anbefaler, at du bruger til kolde retter, til stegning. Du skal blot være opmærksom på, at olierne indeholder helt unikke smags- og duftnuancer, som muligvis delvist vil gå tabt ved opvarmning.

Du kan læse mere om vores olivenolier på vores hjemmeside og webshop her. 

Du kan også finde andre unikke specialiteter fra Kreta hos os

Udover at Kreta er en utrolig smuk ø med skrånede klippelandskaber, frodige marker og idylliske oaser ved strandkanten, så producerer kretenserne også mange andre delikatesser udover olivenolie. Hos Kreta Mad kan du eksempelvis finde velsmagende honning, urtete, glazes, vinegars og meget mere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål til ekstra jomfru olivenolie eller vores andre produkter?

Hvis du har spørgsmål til vores ekstra olivenolie eller nogle af vores andre produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan vejlede og rådgive dig, så du får det helt rigtige med hjem.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

 

Nogle af vores olivenolier