Fri fragt over 500 kr. under 10 Kg      1-2 hverdage

 

Opskrifter

Friterede muslinger

Tak til Nikos og Maria Psillakis for opskriften, der er taget fra bogen "Olive Oil, the secret of good health".

Ingredienser:

  • 1 kg friske blåmuslinger
  • Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie

Til dejen:

  • 60 gram mel
  • 1 æg
  • 1 teske salt
  • 0,5 teske bagepulver
  • 2,5 dl øl

Til dippen:

  • 300 gram græsk yoghurt
  • 3 presset fed hvidløg
  • 2 spiseskeer eddike eller citronsaft
  • 2 spiseskeer Terra Creta Ekstra jomfru olivenolie
  • Salt og peber
  • 65 gram hakkede valnødder

Fremgangsmåde:

  1. Bland ingredienserne til dippen, og rør rundt til du når den konsistens du ønsker.
  2. Vask muslingerne og fjern hårene fra dem. Kog dem i en stor gryde i 5 minutter. De muslinger der ikke har åbnet sig er døde, og skal smides ud. Fjern muslingerne fra skallerne og drys salt og peber over.
  3. Lav en tyk dej af øl, æg, salt, mel og bagepulver.
  4. Dyp én musling af gangen i dejen, og smid den i den gryden med varm olivenolie indtil den er gyldenbrun på begge sider. Læg dem på et stykke papir, så de olien kan løbe af.
  5. Læg muslingerne på et fad rund om yoghurtdippen.
Økologisk Nej

Olivenolie i mad

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere, til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden, og til vise dig mere målrettet og relevant indhold, baserende sig på din brug af hjemmesiden. Vi deler oplysninger om besøg på vores website med sociale medier, annonce- og analysetjenester, som hjælper os med at målrette vores annoncer på andre websites. Du kan læse mere om cookies, hvilke cookies vi anvender, og hvordan du eventuelt sletter dem igen, ved at gå til siden "Om cookies". Nedenfor kan du vælge blandt de forskellige typer af cookies, eller vælge dem alle.

Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger

Vis detaljer